Рейтинг@Mail.ru
Kredīts bez ķīlas, jebkuriem mērķim, kredīta saņemšana Latvijā - 4 Января 2018 - Argumenti.lv - новости всего мира
Главная » 2018 » Январь » 4 » Экономика » Kredīts bez ķīlas, jebkuriem mērķim, kredīta saņemšana Latvijā
7:55 AM

Kredīts bez ķīlas, jebkuriem mērķim, kredīta saņemšana Latvijā

Kredīts bez ķīlas, bez galvotājiem, online, ar ātru risinājumu. Izdevīgi kredītu piedāvājumi bez ķīlas
Фотография к новости Kredīts bez ķīlas, jebkuriem mērķim, kredīta saņemšana Latvijā

Aizņēmumi bez nodrošinājuma  

Parasti visiem aizņēmējiem gribas saņemt savu kredītu ātri, vienkārši un bez papildus nodrošinājuma. Turklāt ne visi ir sava nekustamā īpašuma īpašnieki. Bet banku produktu klāsts palielinās ne tikai uz hipotekāro vai lielo auto kredītu rēķina, bet arī ar šādiem nelieliem aizņēmumiem, kam nav vajadzīga ķīla. Bieži tie ir patēriņa kredīti, kas tiek izsniegti nelielās summās un uz nelielu atmaksas periodu.

Kāds var būt kredīts bez ķīlas

  • Kredītkartes veidā. Jūsu bankas kontā tiek saglabāts konkrēts naudas līdzekļu limits, kuru var izmantot pirmās nepieciešamības gadījumā. Kredītkaršu izmantošana ir ļoti populāra, jo tas ir ātrākais un uzticamākais veids kā steidzami atrast naudu. Tāpat daudzi kreditori ar lojalitātes nosacījumiem nosaka atlaižu periodu paņemtās summas atmaksai. Piemēram, atgriežot pilnībā visu noņemto naudas summu pirmajās 50 dienās, aizņēmējam netiek aprēķināta maksa par naudas līdzekļu izmantošanu u.t.t.
  • Ekspress kredīti bankā. Nepieciešamības gadījumā pēc finanšu palīdzības ieteicams vērsties pie tiem kreditoriem, par kuriem jums radies labs iespaids vai arī jūs visu laiku izmantojat tieši šīs bankas pakalpojumus.  
  • Kredīti bez ķīlas mēbeļu, elektronikas un sadzīves tehnikas veikalos. Saņemt naudu kādas preces iegādei jūs varat, vēršoties ne tikai tieši pie sava kreditora, bet arī vienkārši atnākot uz veikalu pēc jums interesējošās preces. Lielākai daļai veikalu, kas ietilpst lielajos tīklos, katrā tirdzniecības punktā ir uzreiz vairāki pārstāvji no dažādām kredītorganizācijām. Iegāde neaizņems daudz laika, bet kredīta noformēšanai bez ķīlas jums nebūs speciāli jāiet uz bankas filiāli.  

Kas ir bankas garants, ja nav ķīlas  

Protams, ja galvenais garanta nodrošināšanas instruments bankai nav pieejams, paliek cits un ne mazāk drošs instruments – tās ir paaugstinātas gada likmes. Pateicoties palielinātajai maksai par kredīta izmantošanu, banka var “nosegt” vairāk neatmaksātu aizņēmumu, tādējādi tai nenākas strādāt ar zaudējumiem.

Bet arī tas nav beidzamais paņēmiens kā garantēt kredīta bez ķīlas pilnu atmaksu. Aizņēmējam būs daudz izdevīgāk pameklēt uzticamu galvotāju ar ideālu kredītvēsturi vai iesniegt dokumentus – apliecinājumu par nepieciešamo savas maksātspējas līmeni. Abi varianti neļaus paaugstināt procentu likmi, bet kredīta nosacījumi joprojām nevarēs pieprasīt no aizņēmēja ķīlu.  
Banka var izmantot arī skoringa metodi – klienta kredītspējas vispārējās analīzes sistēmu, bet šo paņēmienu visbiežāk izmanto tirdzniecības punktos.

 


Категория: Экономика | Просмотров: 126933 | Добавил: CobRa
Всего комментариев: 0
avatar